WIZEBETS FREE SPINS EN BONUSVOORWAARDEN

Het is niet toegestaan om gebruik te maken van een andere welkomstbonus parallel aan dit pakket. De winsten die je met je Spins hebt behaald, 40 keer inzetten binnen 3 dagen. Niet alleen de Free Spins maar ook de bonus is onderworpen aan inzetvereisten, daarom moet u de bonus 40 keer inzetten en de storting 40 keer voordat u een uitbetaling kunt doen. Binnen een tijdsbestek van 14 dagen moet je voldoen aan de omzetvereisten van de bonus. Als de periode van 14 dagen voorbij is, wordt de bonus van uw rekening verwijderd en vervallen al uw behaalde winsten. Een opname starten voordat je aan de omzetvereisten voldoet is mogelijk, maar je bonus vervalt. Bij het onderzoeken van deze Wizebets stortingsaanbieding, ontdekten we dat de voorwaarden van Wizebets alle belangrijke details bieden en altijd transparant zijn.

BETALINGEN BIJ WIZEBETS

Bij een storting bij wizebets hebben klanten de mogelijkheid om 19 betaalmethoden te gebruiken, waaronder EcoPayz, Neosurf, Skrill, Paysafecard en Bitcoin. Voor elke locatie varieert het exacte aantal betalingsmogelijkheden. Wij adviseren om altijd de kassierzone te raadplegen voor de betaalopties die voor jouw regio worden geaccepteerd. Stortingen beginnen bij €20.

Wizebets biedt 19 betaalmethoden aan, zoals Skrill, Interac, Visa, Litecoin en EcoPayz om een uitbetaling te doen. Opnames moeten niet minder zijn dan €40 en kunnen oplopen tot een maximum van €2.000. Het verwerken van uitbetalingen duurt normaal gesproken minimaal 1 dag en maximaal 3 dagen.

SPELLEN & SOFTWARE AANBIEDERS BIJ WIZEBETS

Wizebets biedt een grote verscheidenheid aan gokkasten – met 2.972 in totaal. Het portfolio bevat klassieke slots, video slots, progressieve jackpot slots en 3d slots. Onder de progressieve jackpot slots zijn top slots, bijvoorbeeld NetEnt’s Hall of Gods. Koi Gate (Habanero), Mega Moolah (Microgaming) of Reel Rush van NetEnt zijn enkele gokkasten die u eens moet proberen. Opmerking: Sommige gokkasten zijn misschien niet toegankelijk voor u – dit hangt af van uw locatie.

Als u een ander speltype wilt uitproberen, kunt u terecht bij wielspelen, backgammon, keno, krasloten en arcadespelen. De hierboven beschreven bonus is niet geldig voor elk type spel, wat betekent dat je altijd de voorwaarden moet lezen voordat je een aanbieding activeert.

ANDERE VOORDELEN BIJ WIZEBETS

Meer voordelen dan het stortingspakket dat in dit artikel wordt uitgelegd staan ook tot je beschikking bij dit online casino. Reeds geregistreerde gebruikers kunnen andere bonussen krijgen zoals een cashback bonus en dagelijkse aanbiedingen. Merk op dat het lezen van de T&C’s cruciaal is voordat je een aanbieding activeert, aangezien alle bonussen onderworpen zijn aan hun eigen voorwaarden. Bovendien kunnen geregistreerde spelers deelnemen aan gokkasttoernooien, waarmee ze prijzen als cash kunnen behalen. Deze toernooien voor bestaande spelers worden regelmatig georganiseerd. Bovendien heb je als bestaande speler de mogelijkheid om van meer aanbiedingen te profiteren als je VIP-speler wordt. Als klant met de VIP-status kunt u profiteren van hogere stortingslimieten.

CONCLUSIE OVER DE WIZEBETS FREE SPINS

Al met al is het bedrag van 100 Free Spins aantrekkelijk. Daarnaast kun je beginnen met spelen met €20, wat een handig minimum stortingsbedrag is. Aan de Free Spins omzetcriteria kan met enige moeite op tijd worden voldaan. Bovendien ontvang je tot €100 extra geld dat je eerste transactie aanvult. Voor deze actie is geen code nodig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *